Osveževanje...
24 . 03 . 2023

Kraj in nastanitev

Kraj dogajanja

Športno rekreacijski center Rogla

Rogla-poleti

Vrhunsko opremljen športno rekreacijski center in klimatsko zdravilišče Rogla leži na enem izmed vrhov Pohorja, na nadmorski višini 1517 metrov, le 15 kmoddaljen od Zreč, poznanih po Termah in mednarodno uveljavljenih podjetjih UNIOR, SwatyComet in GKN Driveline. Obdan je z bistrimi potočki, čistimi gozdovi in zelenimi travniki in pašniki. Na Rogli je prijetna temperatura in blagodejna zdravilna klima, ki prežene utrujenost in napolni baterije.

Center je moderno zimsko letno športno središče, ki obsega v celoti umetno zasnežene proge za alpsko smučanje, Fun park - raj za boardarje, novi tekaški poligon, šolo smučanja, športno dvorano, igrišča za tenis, košarko in odbojko, fitness, plezalno steno, wellness center z bazenom, savno in masažami, adrenalinsko sankališče ter z neštetimi sprehajalnimi in pohodniškimi potmi …

Z 600 parkirišči za osebna vozila ter 550 ležišči v hotelih Planja****, Rogla*** in Brinje *** in bungalovih Rogla in Gaber***, je to imeniten kraj za šport in rekreacijo ter za preživljanje prostega časa in počitnic, v vsakem letnem času. Poskrbljeno je tudi za kulinarične užitke, zabavo in zdravje.

 

Namestitev

Športno rekreacijski center Rogla 

Udeleženci bodo bivali v hotelskem kompleksu Športno rekreacijskega centra na Rogli, v dvo in delno triposteljnih sobah mednarodne kategorije tri zvezdice, z wellness centrom in bazenom, polni penzion (trije samopostrežni obroki). V sobah je WC, kopalnica in TV.

Enoposteljna soba je možna le na posebno željo z doplačilom.

Rogla-recepcija Brinje
Rogla-restavracija Rogla-bazen
brinje-spalnica Koca-miza

 

Vreme

Na Rogli je vreme konec junija stabilno sončno z dnevnimi temperaturami okoli 20 °C in nočnimi med 15°C in 16 °C.

Organizatorji in partner

ZRS

Zveza radioamaterjev Slovenije

Radioklub Slovenske Konjice S59DXU

Unitur Unior

Sponzorji