Osveževanje...
31 . 03 . 2023

Domov

7. Balkansko ARDF prvenstvo

Dragi ARG prijatelji.

 

V imenu organizacijskega odbora 7. BARDF prvenstva, se zahvaljujem za udeležbo in uspešno sodelovanje vsem tekmovalcem ter obiskovalcem v prvenstvu. Prav tako bi rad še enkrat čestital vsem dobitnikom medalj in priznanj.

 

Upam, da ste odnesli domov lepe spomine na prvenstvo v Sloveniji.

 

Predsednik organizacijskega odbora
in vodja tekmovanja,
Franci ŽANKAR, S57CT

 

 


 

 

Dragi ARG prijatelji!

Z veseljem sporočamo, da bo Zveza radioamaterjev Slovenije v letu 2012 organizirala 7.Balkansko ARDF prvenstvo.

Na prvenstvo so uradno povabljene naslednje države (po abecednem vrstnem redu): Albanija, Bolgarija, Bosna in Hercegovina, Ciper, Črna gora, Grčija, Hrvaška, Makedonija,Moldavija, Romunija, Slovenija, Srbija in Turčija.

V kolikor vaša zveza za sodelovanje na prvenstvu nima tekmovalcev, vas kljub temu vabimo, da se prvenstva udeležite kot opazovalci. K ogledu prvenstva vabimo tudi vse vaše radioamaterje in ljubitelje ARG-ja. Naj bo to prvenstvo prilika za ponovno srečanje starih prijateljev ob uživanju naravnih lepot Rogle in našem gostoljubju. Prijetna temperatura in blagodejna zdravilna klima na Rogli preženeta utrujenost in napolnita baterije.

Potrudili se bomo po najboljših močeh, da bomo to mednarodno prvenstvo dobro pripravili za vse tekmovalce, kakor tudi za goste in gledalce.

Tekmovalcem želimo dobro pripravo na prvenstvo in nasvidenje na 7. Balkanskem prvenstvu pri nas v Sloveniji na Rogli od 29. junija do 01. julija 2012.

Lep pozdrav in nasvidenje na Rogli,

 

Predsednik organizacijskega odbora
Franci ŽANKAR, S57CT

Organizatorji in partner

ZRS

Zveza radioamaterjev Slovenije

Radioklub Slovenske Konjice S59DXU

Unitur Unior

Sponzorji